Vrijgezellenfeest/vriendinnenuitje, cursus erotische massage

LEUK EN LEERZAAM, BEKEND VAN TV EN TIJDSCHRIFTEN!

Een erotisch tintje geven aan een vrijgezellenfeest, zonder dat het ordinair of plat wordt? Als ‘meiden onder elkaar’ samen iets leuks doen, waarbij veel valt te lachen, maar je ook je sexappeal vergroot? Dan is deze workshop iets voor jullie. In ongeveer twee uur leert sekscoach Tania Mulder jullie de fijne kneepjes van een erotische massage. De bruid staat natuurlijk centraal, maar jullie steken allemaal veel op tijdens deze workshop. Niet alleen de bruidegom zal tijdens de huwelijksnacht aangenaam verrast worden, ook je eigen man, vriend of minnaar weet niet wat hij meemaakt…

Ik geef al meer dan 14 jaar cursus in erotische massage voor vrijgezellenfeesten. Ondertussen heb ik al duizenden vrouwen les gegeven met groot succes.
Ik wordt vaker gevraagd voor TV opnames en reportages in tijdschriften, bekijk de media fragmenten.

Aftrek workshop, body2body

In ongeveer 2 uur leer je dit:

  • Basistechnieken voor een erotische massage: hoe bereid je de ruimte voor, welke massageolie gebruik je
  • Hoe kun je een man het beste opwinden, de baas zijn tijdens de massage en teasen en plagen
  • Verschillende grepen en massagetechnieken
  • De prikkelende body to body massage (massage met je borsten, buik en billen), waar bij je niet alleen je partner verwent maar ook zelf erg zult genieten.
  • 10 verschillende penisgreepjes, aftrek workshop (waar mannen erg blij van worden). Grepen die je zelf nooit zou verzinnen, zoals de palmboom, het snaveltje of vuurtje maken.

LEES VERDER


Naast deze praktische technieken leer ik jullie ook meer over de verschillen
in seksualiteit tussen man en vrouw.
Zo zijn mannen nogal visueel ingesteld, en daar kun je gebruik van maken tijdens de massage.
Alles wordt voor gedaan op een pop (Jack) en modelpenissen en de kleren blijven gewoon aan.
Tijdens de uitleg kun je aantekeningen maken in een schriftje,
want er zijn zo veel tips en trucjes dat je die nooit allemaal kunt onthouden 😉

TARIEF VRIJGEZELLENFEEST – VRIENDINNENAVOND

  • 2 personen €250,-
  • 3 -10 personen €300,-
  • meer dan 10 personen €300,- + €15,- per persoon extra + reiskosten vanuit Hilversum (bovenop alle bovenstaande prijzen).

Er werken twee hele leuke dames voor mij die door mij getraind zijn en met volle enthousiasme de workshop voor vrijgezellenfeestengeven, ik hou jullie altijd op de hoogte wie van ons de cursus komt geven.
Voor vrijgezellenfeesten en vriendinnenavonden komen wij graag naar jullie toe. Ik heb geen eigen locatie voor vrijgezellenfeesten.
Boekingen kunnen tot 2 weken tevoren nog worden geannuleerd. Anders moeten ik de helft in rekening brengen. Annuleringen kunnen alleen per mail.