Leren loslaten en voelen tijdens de seks

Tijdens mijn coaching leer ik jou hoe je kan loslaten en hierdoor pas in staat bent om te kunnen voelen. De aanrakingen op je lijf, de connectie met je partner en de diepgang die je dan pas kan beleven. Hierdoor kan je in veel hogere levels van opwinding terecht komen die je misschien nu niet eens kent. Er is veel meer mogelijk in jou seksualiteit beleving dan je denkt.

Ook het moeilijk kunnen klaarkomen of helemaal niet kunnen klaarkomen is iets waar ik mij op kan richten tijdens mijn coaching. Ook hier heeft alles met loslaten te maken, it`s all about the mind! Als je in je hoofd zit kan jij niet voelen en een orgasme is voelen!

Wat houd mijn workshop/coaching in?

Wij hebben eerst even een gesprek, tijdens dit gesprek haal in na boven wat je tegen houd om los te laten. Met welke gedachtes hou jij je bezig tijdens de seks. De adviezen zijn dan ook speciaal op jou gericht.

Daarna ga ik jou masseren, tijdens de massage leer ik jou hoe los te laten en hoe te voelen. Dit kan met ondergoed aan of naakt. waar je je zelf prettig bij voelt! Ik zelf ben niet naakt.

Locatie: Hilversum

Kosten: €130

Duur: 1,5 a 2 uur